Laadukkaat hammasproteesit Helsingissä ja Vantaalla

Satuhammas on hammasproteesien asiantuntija. Valmistamme proteesit yksilöllisesti korkeatasoisista ja kestävistä materiaaleista.

Kauttamme saat myös proteesien huollot, pohjaukset, korjaukset ja puhdistukset. Vastaanottomme sijaitsevat hyvillä paikoilla Vantaalla ja Helsingin Siltasaaressa.

Valmistamme

  • Kokoproteesit
  • Akryyliosaproteesit
  • Kuituvahvisteiset hammasproteesit
  • Metallirunkoiset proteesit
  • Pehmytpohjaproteesit
  • Suun ja hammasproteesin tarkastus

Osaproteesit

Valmistamme osaproteeseja akryyli- ja metallirunkoisina. Akryyliset osaproteesit ovat huomaamattomia, materiaaliltaan turvallisia. Niihin päädytään usein silloin, kun omia hampaita on vähän.

Metallirungon etuja ovat kestävyys ja hyvä istuvuus. Metallirunkoiset osaproteesit sopivatkin parhaiten korvaamaan pienempiä hammaspuutteita, jos oma hampaisto on muuten hyvässä kunnossa.

Kokoproteesit

Kokoproteesi tehdään kokonaan muovisena tai pehmytpohjaisena. Kokoproteesi korvaa kaikki hampaat. Laadukkailla hampailla ja yksilöllisella palvelulla saat luonnollisen näköiset hammasproteesit, joilla purentaelin kuntoutuu. Onnistunut lopputulos riippuu ratkaisevasti asiakkan ja erikoishammasteknikon yhteistyöstä, mutta me teemme parhaame, että sinä olisit tyytyväinen. Kokoproteesi uusitaan yleensä 8-10 vuoden välein.

Pehmytpohjaproteesia käytetään usein silloin, kun alaleuka on hampaaton, eikä harjanne pidä tavallista proteesia paikoillaan. Pehmytpohjainen proteesi helpottaa myös mahdollisia kipuja esimerkiksi ruokaillessa.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi

Kun etsit laadukkaita hammasproteeseja, ota yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 10Jaa