Hammasproteesin korjaus ja pohjaus Helsingissä ja Vantaalla

Satuhammas suorittaa hammasproteesien korjaukset, pohjaukset, puhdistukset ja huollot ammattitaitoisesti. Vastaanottomme sijaitsevat Vantaalla sekä Helsingin Siltasaaressa.

Palvelut

  • Pohjaukset
  • Puhdistus
  • Huolto
  • Korjaukset

Huolla hammasproteesi kerran vuodessa

Suun kudosten muokkautuessa jatkuvasti on tärkeää tarkistaa myös hammasproteesien istuvuus säännöllisesti erikoishammasteknikon vastaanotolla. Vaurioitunut, sopimaton tai vanha proteesi voi aiheuttaa ikäviäkin suusairauksia, jopa kasvaimia.

Hammasproteesi kannattaa tarkistuttaa ja huoltaa kerran vuodessa. Hammasproteesin pohjaus tulee tehdä 2–3 vuoden välein. Kun pidät proteeseista huolta, pysyvät suusairaudet poissa – hyvä proteesi jopa parantaa niitä sekä lievittää mahdollisia kipuja.

Joskus proteesi vaatii korjausta

Tarvittaessa proteesia voidaan muokata. Proteesin korjaus voi pitää sisällään esimerkiksi proteesihampaan lisäämisen tai rikkoutuneen proteesin paikkauksen.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi

Kun hammasproteesin korjaus, huolto, pohjaus tai puhdistus on ajankohtaista, ota yhteyttä ja varaa aika. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai sivujemme lomakkeella.